خوش آمدید

جستجو

تبلیغات





آزمایشگاه شیمی موادغذایی

    کنسرو ماهی تون در روغن

    فرآورده ای است از گوشت یک یا چندگونه از ماهی های تون پس از آماده سازی وتولید شامل

    انجمادزایی ،قصابی ،شستشو(باآب سردآشامیدنی) پخت اولیه وجداسازی زواید غیرگوشتی

    (پوست فلس واستخوان ) درون ظروف غیر قابل نفوذ پرشده وپس از افزودن نمک وروغن

    درصورت لزوم سایر مواد دربندی شود.بمنظورانجام سترون تجاری تحت فرآیند حرارتی قرار می گیرد .برید ادامه مطلب

     

     


    این مطلب تا کنون 6 بار بازدید شده است.
    منبع
    برچسب ها : ,
    آزمایشگاه شیمی موادغذایی

تبلیغات


    محل نمایش تبلیغات شما

پربازدیدترین مطالب

آمار

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

آخرین کلمات جستجو شده